Gewichtsverlies

Feit of
Fabel? FAQ

Waarom afvallen?

Iedereen heeft zo zijn eigen redenen om te willen afvallen. Er beter uit willen zien is de meest gehoorde, maar ook steeds vaker komt gezondheid om de hoek kijken. We zij ons er steeds meer van  bewust dat we gezond en gevarieerd moeten eten om fit te blijven.

Je weet wel hoe het moet “gezond eten” maar toch lukt het niet om op te starten of hebben je vorige pogingen geen resultaat. Geen probleem ik kan je hierbij helpen, door middel van een voedingsanalyse gebaseerd op een voedingsdagboek en een uitgebreide vragen lijst brengen we je valkuilen in kaart en ben ik de spreekwoordelijke “stok achter de deur”.

Persoonlijk advies bij gewichtsverlies

Wij zijn gespecialiseerd in hulp bij gewichtsverlies en geven persoonlijk advies en begeleiding op consultbasis en lezingen over dit onderwerp verschillende presentaties in Noord-Brabant. Tijdens deze tweedelige presentatie krijg je uitleg over de verschillende methodes en hoe je deze in de praktijk kunt inzetten met behulp van volwaardige voeding. De presentaties worden in kleine groepjes gegeven zodat we echt de tijd hebben om persoonlijke adviezen te geven.

Zeker de moeite waard om deel te nemen om de feiten van de fabels te gaan onderscheiden! En op een gezonde manier aan de slag te gaan met gewichtsverlies.

Kijk op onze Activiteitenkalender voor de plaats en datum of vraag een consult aan bij onze gewichtsconsulent.