Overgangsklachten

Feit of
Fabel? FAQ

Waarom voeding aanpassen bij overgangsklachten?

Er wordt ontzetten veel geschreven en verteld over dit onderwerp. Maar begin bij de “basis” als je deze klachten wil verminderen.

Vrouwen mogen best wat aardiger zijn voor zichzelf, ze scheppen hun bordje (letterlijk en figuurlijk) te vol. Multitasking en verkeerde voeding wakkeren lichamelijke  klachten zoals opvliegers in de hand.  Het aanpassen van voeding en stress kan al een flinke vermindering van klachten geven.

Ook bewegen en gewichtsverlies spelen hierbij een belangrijke rol, overgewicht en met name buik vet zorgt ervoor dat de hormoonbalans nog verder verstoord! En dat je kun je nu net in deze periode niet gebruiken. Bij iedere poging wordt afvallen lastiger en het is alsof al het overgewicht op de buik gaat zitten. Kom eens langs voor een adviesgesprek van “vrouw tot vrouw” Door het inzetten van volwaardige natuurlijke voeding en een beweegadvies ga je afvallen en je fitter voelen.

Hulp bij overgangsklachten

Persoonlijk advies bij overgangsklachten

Wij zijn gespecialiseerd in overgangsklachten en geven persoonlijk advies en begeleiding op consultbasis en lezingen over dit onderwerp verschillende presentaties in Noord-Brabant. Tijdens deze tweedelige presentatie krijg je uitleg over de verschillende methodes en hoe je deze in de praktijk kunt inzetten met behulp van volwaardige voeding. De presentaties worden in kleine groepjes gegeven zodat we echt de tijd hebben om persoonlijke adviezen te geven.

Zeker de moeite waard om deel te nemen om de feiten van de fabels te gaan onderscheiden! En op een gezonde manier aan de slag te gaan met overgangsklachten.

Kijk op onze Activiteitenkalender voor de plaats en datum of vraag een consult aan bij onze gewichtsconsulent.

Voeding en overgangsklachten